Skip to main content

Festlokal Linköping

VÄLKOMMEN TILL VÅR FESTLOKAL "BAKFICKAN"

Söker du efter den ultimata platsen för en avslappnad fest eller en trevlig middag i Linköping? Då har du hittat rätt! "Bakfickan" är inte bara en festlokal – det är en atmosfär där små tillställningar blir stora minnen.

VAD VI ERBJUDER

Bakom dörrarna i vår festlokal finner du en plats som rymmer upp till 40 personer, perfekt för mindre sammankomster där varje gäst får den uppmärksamhet de förtjänar. En egen bar står redo att skapa de mest utsökta dryckerna och höja stämningen.

Vi har investerat i toppmoderna ljud- och ljusutrustning samt en projektor för att göra din presentation eller bildspel till en minnesvärd del av evenemanget. "Bakfickan" har dessutom fått en nylig makeover för att säkerställa att varje detalj utstrålar modern elegans och stil.

LOKALHYRA 

5000 kr för endast fest

3000 kr för middag och fest

Tillgänglig enligt överenskommelse

VÅR AVSMAKNINGSMENY

För den ultimata upplevelsen rekommenderar vi vår exklusiva avsmakningsmeny från vår trevliga restaurang, Aioli Tapasbar, belägen en våning upp. Ge dina gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi har även en vanlig kvällsmeny med flera olika tapas och större rätter.

AVSMAKNINGSMENY 399 kr PP

1:A SERVERINGEN:
MARINERADE OLIVER
MARINERAD MANCHEGO
SERRANO SKINKA
BACONLINDADE DADLAR

2:A SERVERINGEN:
PATATAS CON AIOLI
VANNAMEI RÄKOR
MINI KYCKLINGSPETT

EFTERRÄTT:
Churros 89 kr
Cannoli 89 kr
Hallonsorbet 89 kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontakta oss idag för att boka "Bakfickan" och låt oss vara en del av att göra ditt evenemang oförglömligt. Vi ser fram emot att skapa unika minnen tillsammans med dig. Boka redan idag och upplev det bästa av vår festlokal. Vi återkommer med prisuppgifter efter bokningsförfrågan.

FÖR-OCH EFTERNAMN
TELEFONNUMMER
EMAIL
ANTAL PERSONER
TYP AV EVENT
DATUM & TID
ÖVRIGA ÖNSKEMÅL

SKICKAS TILL Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.